Aktuelt


turdagen 15. til 16. september 2012

Publisert: 19.09.12

Den nasjonale turdagen kommer alltid den 3. søndagen i september, og som alltid er speidergruppa aktiv i området i forbindelse med denne dagen. Tradisjonellt leirbål, friluftsgudstjeneste, stekte lapper på bål, kaffe,kaker, og saft og alltid populære bruskasseklatring for barna. En hyggelig tradisjon for både store og små


Huker på gang ved lavoen

Publisert: 05.10.12

Speidergruppa har lenge planlagt å forbedre uteområdet ved lavoen vår. Huker rundt bålplassen har lenge vært et stort ønske, og endelig er de på gang. Dette vil alle som benytter seg av området få stor glede av fremover.


Loppemarked 2012

Publisert: 28.10.12

Speidergruppas årlige loppemarked er igjen avviklet med stort engasjement fra alle foreldre, speidere og ledere fra alle enhetene. Den gamle bruktbutikken i krysset Nabbetorpveien/Spinneriveien under Fredrikstadbrua på Østsiden var stedet i år. Godt besøkt og vi er fornøyd med et resultat etter 6, 5 timers åpningstid på rundt 49 000,- kr, dette er penger speiderene skal få mye morro med i året som kommer.


Pepper kaker på gang

Siste troppsmøte før jul

Publisert: 08.12.12

Årets siste troppsmøte var en aktiv kveld med mange ulike aktiviteter samtidig. Det ble baket pepperkaker, laget rosetter til pynt på gaver, koking av julekrydret tyttebær og det ble laget en liten film. Her kommer Glimt fra kvelden:


Klart til fest

Klart for troppens julebord for de eldste

Publisert: 08.12.12

Roverene tok i år på seg oppgaven å invitere de fra 7 klasse og oppover på julebord og fest i menighetssalen i Metodistkirken. Her var det dekket til langbord og servering av julemat, konkurranser og dans i løpet av kvelden. 18 speidere og litt serveringshjelp av to av troppens ledere tidlig på kvelden, før festen fikk pågå uten de over 25 tilstede.