Aktuelt


Troppstur til Lifjell

Publisert: 12.03.13

Helgen 8. - 10. mars var 21 speidere og 10 ledere på vintertur til Lifjell. Her hadde vi lånt Larvikspeiderenes hytte Speiderbo, som ligger fantastisk til med langrennsløyper, akebakker og alpint. Nok å holde på med for de aller fleste.


Kretsbannerkonkuranse og småspeiderdag på Tredalen for Fredrikstad Krets

Publisert: 21.04.13

Muffins på 3. plass i årets kretsbannerkonkuranse og kvalifisert til deltagelse i NM i speiding. 2. plass for troppen i kretsbanner konkurranse, og en flott avviklet småspeiderdag for alle småspeidere i Kretsen. Les mer, klikk på tekst:


Gruppetur for alle enhetene og menigheten til Degernes

Publisert: 09.06.13

Helgen 7-9.juni var det menighetstur og gruppetur til Degernes i Indre Østfold. Et utrolig flott vær, godt humør på store og små, god mat, padling, bading, Beversafari, Mølleomvisning, seljefløyter og leirbål. Alt som hører til en slik helg.

For flere bilder klikk på tekst:


Muffins tok en 81. plass i NM i speiding i Røyken av 124 konkurrerende patruljer

Publisert: 09.06.13

Etter en flott helg, med sol og masse aktiviteter og konkurranser, endte Muffins med Pål, Jørgen, Jonas, Jimmy, Markus, Trygve, Erik, Mats og Xander på 81. plass i NM i speiding 2013. Gratulere til alle sammen for flott innsats og plassering.


Luftballong

Publisert: 03.02.11

Kveldens tema for troppen var luftballong ute i det fri. Ivrige store og små ruslet opp i mørket til lavoen for å gjennomføre eksperimentet. Lederene syntes vel at ballongene kunne fløyet høyere opp i luften. Men med litt vind så gikk ikke det, samtlige brant opp før de fikk skikkelig høyde. Noen ganger er prosessene  viktigere enn resultatet, og i kveld var det mye bra læring.