Aktuelt


KB konkurranse for Fredrikstad speiderkrets 2012

Publisert: 23.04.12

Muffins til topps i av alle patruljene i kretsen i årets kretsbannerkonkurranse i Fredrikstad, og vil derfor delta i NM i speiding på Hønefoss i juni. I tillegg fikk RødHvit 7. plass, Klovnene 8. plass og Kubjelle 15. plass.

Resultatlisten gav troppen en flott 2. plass i troppskonkurransen i kretsen. Resultatlista ligger ved her:


Deltagere til årets flaggborg 17. mai 2012

Publisert: 20.05.12

Deltagelse i flaggborgen til barnetoget i Fredrikstad 17. mai er en flott tradisjon med deltagelse av speidere fra hele kretsen. I år stillte troppen med 7 deltagere: Frida, Hedda, Henrik, Ole Magnus, Jon Daniel, Jørgen og Pål (var fraværende da bildet ble tatt). Som takk for innsatsen fikk alle deltagende speidere kinobillett som belønning.


Letteretangen 2012

Publisert: 23.07.12

Årets speiderleir for Fredrikstad MS og Gressvik speidergruppe ble i år arrangert i fellesskap på Letteretangen i Onsøy.

Her deltok ca 70 stk store og små på ulike aktiviteter gjennom uken, tradisjonelle speideraktiviteter, det ble laget akvarier i vannkanten, fisket store og små fisker av ymse slag, padlet kano, badet og undervisning av sjøvett av redningsskøyta. En flott leir der nye kontakter på tvers av speidergruppene ble knyttet.


KICK OFF til Struten Fyr

Publisert: 26.08.12

Helgen 17 - 19. august var det Kick off tur for troppens peffer, asser og ledere til Struten fyr.

Her ble høstens patruljeinndeling, program og aktiviteter planlagt i tillegg til mye sosial hygge og god mat. Struten fyr ligger flott til i Ytre Oslofjord, og helgens 19 fyrvoktere fikk oppleve litt vekslende vær. En minneværdig helg for alle.

 


"På egne bein" peff kurs i Stavanger

Publisert: 26.08.12

Helgen 24 -26. august var helgen for alle speidere møteplassen Stavanger. Speidere fra 12 år kunne komme for å være prøvekluter for neste års aktiviteter på landsleir, " På egen bein" og var en del av peff kurs 2.